Friends & Food

En gang i måneden inviterer vi til Friends&Food, et svært populært møtested for norske og internasjonale studenter. Her får du muligheten til å spise billig mat fra alle verdenshjørner og bli kjent med nye venner. Vi inviterer studentene selv til å tilberede maten, og lære oss litt om sitt hjemland med en morsom quiz.  

Friends & Food finner sted i KFUK/KFUMs lokaler i Prinsens gate 10A midt i sentrum, en onsdag i måneden. Semesterprogram med oversikt over semesterets Friends & Food finner du her.

For å vite hvor mange vi skal lage mat til, praktiserer vi påmelding. Påmeldingen åpner en uke før hvert event på Facebook . Ønsker du å melde deg på, sender du en e-post til ff-booking@studentprest.ntnu.no

Film- og brettspillkvelder

I samarbeid med Trondheimsforbundet arrangerer vi også film- og brettspillkvelder i Singsakerbakken 13. Filmene etterfølges gjerne av samtale. Brettspillkvelder er brettspillkvelder, rett og slett... Trivelig og sosialt!

Semesterprogram med oversikt over semesterets film- og brettspillkvelder, finner du her

 

Hvilepuls i Hengekøya

Noen ganger når været er fint vil vi henge opp hengekøyer og invitere til en pause fra studiene på campus, med stillhet, litt meditativ musikk og kanskje en prat. Om du ser våre oransje hengekøyer er du velkommen til å legge deg ned, ta en liten lur eller kikke opp i trærne. Pust ut, pust inn og gjenta etter behov.

Følg med på plakater og sosiale medier for å se når det skjer.